Lease componenten
 

Sanderink Ideaal Lease biedt u de onderstaande diensten aan, waarbij binnen de Operational Lease-vorm de dienst houderschapsbelasting vast is opgenomen in de leaseprijs:

1. Houderschapsbelasting
Alle lease-auto's, ingezet via Sanderink Ideaal Lease, worden gekentekend op naam van Sanderink Ideaal Lease ontvangt alle aanslagen voor de houderschapsbelasting en neemt de kosten hiervan direct op in de leaseprijs. Wij nemen op deze wijze de administratieve taken van u over.

2. Reparatie/onderhoud/banden
Uw auto heeft naast tijdige reparaties (indien van toepassing) regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Alle standaard onderhouds- en reparatiekosten kunnen worden opgenomen in de leaseprijs, inclusief de bandenvervanging bij normaal gebruik. Wij zorgen verder voor de complete factuurstroom met de dealers, waarbij de specialisten alle reparatie- en onderhoudskosten controleren en afhandelen. Voor u betekent dat een aanzienlijke tijdsbesparing.

3. Verzekering
Tegen zeer gunstige condities is Sanderink Ideaal Lease in staat uw wagenpark all risk te verzekeren. Dit betekent de complete afhandeling van alle schadegevallen, verzorgen van afspraken bij schade herstelbedrijven, inzetten van vervangend vervoer (indien opgenomen in het contract) en de contacten met de verzekeringsmaatschappijen. Een team van schade- en verzekeringsspecialisten staat voor u klaar.

4. Vervangend vervoer
Ten einde een continue mobiliteit te garanderen, biedt Sanderink Ideaal Lease u de mogelijkheid vervangend vervoer in uw leasecontract op te nemen. Dankzij een vervangende auto behoudt u uw productiviteit wanneer u te maken krijgt met een ongeval of een (ernstig) incident. U krijgt de vervangende auto geleverd, in de garage of op uw werk, afhankelijk van uw voorkeur en de omstandigheden. Sanderink Ideaal Lease biedt u hier de mogelijkheid van vervangend vervoer na 2 uur (per direct) danwel vervangend vervoer na 24 uur. In eerstgenoemd geval heeft u in bijna alle gevallen recht op een vervangende auto, ook als uw auto voor 1 dag naar de garage moet voor onderhoud. Bij vervangend vervoer na 24 uur heeft u recht op een vervangende auto bij schade en pech, en enkel bij onderhoud indien de onderhoudsbeurt niet binnen 24 uur is uit te voeren.
 

5. Hulp verlening
In elk geval van immobiliteit kunt u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, rekenen op de hulpverlening van Sanderink Ideaal Lease. Zowel in binnen- en buitenland, voor zowel de berijder als de medepassagiers.
 
6. Brandstof
U kunt brandstof in uw contract opnemen. Sanderink Ideaal Lease verzorgt voor uw berijders een tankpas voor binnenland en, desgewenst, buitenland. Elke maand wordt de daadwerkelijk getankte brandstof in rekening gebracht. Dus geen verrekeningen achteraf en geen stapels declaraties meer, maar een eenvoudige facturatie en een duidelijk overzicht per maand.
De 6 componenten